Webdesign voor Thesis One page design voor Blom Accountancy Tweetalige responsive website voor Riskshield User Interface design voor MyMcRoberts Webdesign voor het Inlichtingenbureau Trompenburg Candy corporate website Website ontwikkeling voor CHS Website ontwikkeling voor NVRG Nieuwe website voor Pontis Engineering Luxnet biedt geografisch zicht op licht Website + CMS voor Stadhouders Advocaten Webdesign voor KBS Advocaten Webdesign voor De Venen in het groene hart Responsive website en CMS maatwerk voor LVVP Webdesign voor Vijverberg Juristen en CMS Vugts Verzekeringen website en CMS Eenhoog website ontwerp  en CMS SPO pensioenopleidingen Webdesign voor Silktravel luxe reizen
SPO pensioenopleidingen
SPO pensioenopleidingen

Portfolio webdesignToon grid  |  Terug naar overzicht

SPO pensioen opleidingen website ontwerp en CMS

SPO (Stichting Pensioen Opleidingen) is een initiatief van de grote pensioenfondsen.

 

Via vier ‘labels’ zijn opleidingen in verschillende niveau’s te boeken. Het veelomvattende CMS is gekoppeld aan de lokale Access database voor beheer en inschrijving van opleidingen. Deze website bevat naast een uitgekiend menusysteem een scala aan opties, waaronder downloadcenter, nieuwsbrieven, kalender.

 

Meer weten?

Bel 0347-77 95 77 of mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

 

Niet meer online

 

Helaas pindakaas!

Deze site ondersteunt alle smartphones, maar deze is te klein. Kantel 'm een slag, dan doet ie het wel :-)