Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud
Expression Engine CMS voor beter website onderhoud

Expression Engine CMS voor beter website onderhoud

Noah Design ontwerpt en bouwt mooi vormgegeven, effectieve websites. Bezoekers vinden gemakkelijk hun weg door een logische indeling en heldere navigatie. We bouwen onze websites het liefst volgens de W3C webstandaarden. U wilt er dus op vertrouwen dat de mooi ontworpen website mooi blijft, ook als na oplevering het onderhoud overgedragen wordt. Expression Engine is een uitermate krachtig en flexibel CMS met een grote, wereldwijd actieve gebruikersgroep. Geschikt voor zowel kleine websites als grote corporate sites.

 

Het Expression Engine Content Management Systeem is een geliefd CMS vanwege de grote ontwerpvrijheid en de makkelijke en zorgenvrije toegankelijkheid voor de eindgebruiker. Dit zeer gebruiksvriendelijk CMS biedt bovendien een steeds groeiende lijst van extensies en modules, variërend van superhandige gadgets tot gedegen modules met uitgebreide functionaliteit.

 

Expression Engine is een veel geprezen en onderscheiden Content Management Systeem en behoort tot de modernste Content Management Systemen op de markt. Het CMS gaat aan kop in flexibiliteit en gebruiksgemak. Het wordt ingezet voor allerhande sites, van klein tot groot.

 

De belangrijkste voordelen

  • Uitermate zoekmachinevriendelijk
  • Zeer gebruikersvriendelijk, ook voor leken
  • Geen cursus nodig
  • Geschikt voor kleine en grote websites
  • Updates verzekerd
  • Grote wereldwijde gebruikersgroep
  • Uitbreidbaar op termijn
  • Geen terugkerende kosten

 

Eenvoudig te gebruiken

D.m.v. templates en uitgebreid rechtenbeheer kan het CMS naar wens samengesteld worden. Daardoor komen er geen overbodige toeters en bellen in beeld, zodat de aandacht ligt op het makkelijk en snel onderhouden van de website. Er is nauwelijks een leercurve voor gebruikers. 

 

Expression Engine versus Wordpress

Wordpress is van origine een blog en wordt tegenwoordig ook veel gebruikt als CMS. De eenvoudige opzet met thema's, templates en plugins lijkt een voordeel. Maar het systeem gaat uit van een vaste, vooraf gedefinieerde structuur met vaste PHP systeem-templates. Wordpress is een systeem waarmee je prima pagina's, producten en een blog kan onderhouden en ExpressionEngine is een volledig vrij in te richten CMS met vrij aan te maken channels, custom velden en templates in gewone HTML, waarin eenvoudig maatwerk toegepast kan worden. Dat is eigenlijk in de kern het verschil. Omdat ExpressionEngine een echt CMS is dient het de oorspronkelijk vormgegeven website, maakt deze eenvoudig onderhoudbaar en voegt functionaliteit toe.

 

Expression Engine Professional Partner

Expression Engine CMSNoah Design behoort als Professional Partner tot het EE Pro Network, waartoe men alleen kan toetreden na voldaan te hebben aan diverse criteria.

 

 

Meer weten over Expression Engine CMS?

Mail of bel 0347-77 95 77 voor meer informatie, offerte of een demo.

 

Links

Expression Engine vs Wordpress

Reviews

Expression Engine Gallery

 

Whitepaper

Download hier een whitepaper (PDF) over website ontwikkeling met Expression Engine.

 

Demo

Bel (0347) 77 95 77 voor een persoonlijke demo!


Helaas pindakaas!

Deze site ondersteunt alle smartphones, maar deze is te klein. Kantel 'm een slag, dan doet ie het wel :-)