Hosting en nazorg, onderhoud

Als een website is opgeleverd stopt de ontwikkeling niet. En de aandacht zeker niet. Inzichten veranderen, techniek verandert: het internet verandert snel en constant. Soms ontstaat er door gebruikerservaringen een andere behoefte of opvatting. Het is dus goed om te weten dat veranderingen of uitbreidingen achteraf altijd mogelijk zijn door de zeer flexibele opzet van ExpressionEngine, het CMS achter uw site.

 

Hosting

Als u zelf een hosting provider heeft is dat prima. Maar we hosten onze sites het liefst zelf, via een partner hosting bedrijf. Het voordeel van het hosten van meerdere klanten is uiteraard dat de server-omgeving telkens gelijk is. En mocht er iets zijn is de responsetijd zeer kort. Maar eerlijk gezegd is er vrijwel nooit wat. 

 

De belangrijkste eigenschappen van goede hosting zijn eigenlijk: snelheid, betrouwbaarheid en back-ups. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel hosting partijen er zijn die niet standaard back-ups aanbieden. Totaal onverantwoord, want stel dàt er wat gebeurt wil je niet het risico lopen dat jaren invoerwerk weg zijn...

 

Onderhoud

Niks is voor eeuwig en alles heeft een keer onderhoud nodig. Het is incidenteel aan te bevelen dat te laten uitvoeren, een auto moet tenslotte ook naar de garage af en toe. En als u geen tijd heeft om zelf content te plaatsen op uw website kunnen we daar ook een handje mee helpen indien nodig.

 

Kennismaken?

Bel voor een vrijblijvende oriëntatie met Sjoerd van der Galie (0347) 77 95 77.


Helaas pindakaas!

Deze site ondersteunt alle smartphones, maar deze is te klein. Kantel 'm een slag, dan doet ie het wel :-)