Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign
Fris en gebruiksvriendelijk webdesign

Fris en gebruiksvriendelijk webdesign

Noah Design biedt u fris webdesign, gebruiksvriendelijkheid en heldere functionaliteit. Ons doel is om mooie websites te ontwerpen die makkelijk te onderhouden zijn en goed vindbaar in Google.

 

Technisch tot op de pixel verzorgd webdesign

Een goed concept verdient goede code. Naast HTML wordt er o.a. gebruik gemaakt van XML, Javascript en PHP/MySQL. De websites zijn uiteraard compatible met alle gangbare browsers.

 

Kosten en werkwijze

We krijgen vaak de vraag: wat kost een website? Tja, goeie vraag. Wat kost een auto? Moet ie hard kunnen? Leer of stof? Electrisch of zwengelen? Automaat of handgeschakeld? Kortom: de ene website is de andere niet. Okee, een eenvoudige website met alleen een homepage en een simpele pagina structuur is zo begroot, maar we maken nogal eens sites met een hoop meer functionaliteit. 

 

Projectomschrijving en offerte

De websites die wij realiseren varieren van eenvoudig tot complex. Door vooraf in gesprek te gaan over gewenste uitstraling, doelstelling en inhoud spreken we precies af wat u kunt verwachten en welke functionaliteit verwerkt wordt. Open eindjes worden daardoor vermeden. U weet dus precies waar u aan toe bent. De werkwijze is alsvolgt. 

 

1. Functionaliteit

We bekijken welke functies waar nodig zijn in zowel de voorkant (de website) als de achterkant (het CMS). Te denken valt o.a. aan ledenbeheer, diverse weergave templates zoals bijvoorbeeld nieuws, kennisbanken, overzichten, publicaties, zoek- en filter opties, mogelijkheden voor leden of ledengroepen om na inlog content te wijzigen of toe te voegen, nieuwsbrieven, mailinglijsten voor diverse doelgroepen, koppelingen met boekhouding of andere systemen, exportfuncties of export tools, enzovoort.

 

Voor een kleine site niet nodig, maar voor een site met een meer uitgebreide structuur en veel verschillende weergaves kan er een werkend funtioneel model gemaakt worden (klikmodel). Nog zonder webdesign, puur voor de structuur en uitleg van de functionaliteit.

 

2. Grafisch ontwerp

In deze fase wordt het grafisch ontwerp van de site gemaakt. Er worden basisvoorstellen gemaakt waarin de algehele stijl duidelijk zichtbaar is. Na evaluatie of evt. aanpassingen volgt (indien van toepassing) de resterende vormgeving. Na deze fase is het voor 100% duidelijk hoe de site eruit komt te zien en kan het daadwerkelijke webdesign (de technische website realisatie) starten.

 

3. Website ontwikkeling

In huis wordt de HTML verzorgd. We houden rekening met alle moderne browsers en de site wordt gebouwd volgens W3C richtlijnen. Het voordeel hiervan is dat er geen rare codes gebruikt worden, de code zo schoon mogelijk is en de site een streepje voor heeft bij Google, alleen al daardoor.

 

4. ExpressionEngine CMS

De site wordt gekoppeld aan Expression Engine en er volgt instructie. Ook hier: de mate van complexiteit bepaalt of een simpel telefoontje of mailtje met instructie volstaat, of dat er medewerkers op locatie moeten worden geïnstrueerd. Hoe dan ook: geen abracadabra en makkelijk te begrijpen. 

 

Het uiteindelijke doel is een zo goed mogelijk product: Mooi webdesign, een goed CMS en een website die goed gevonden wordt. Meer weten? Neem contact op voor een kennismaking!

 

Lees hier meer over optimalisatie en een hoge positie in Google › 

 

Overige links

Case - Webdesign, CMS en maatwerk voor ledenorganisatie (vereniging) LVVP

Case: Webdesign en maatwerk voor de Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapeuten

 

Bekijk onze webdesign portfolio

Show EE: diverse websites gemaakt met Expression Engine CMS

ExpressionEngine CMS Whitepaper

Frankwatching: Online trends, tips & tricks


Helaas pindakaas!

Deze site ondersteunt alle smartphones, maar deze is te klein. Kantel 'm een slag, dan doet ie het wel :-)